Efficiënt, toekomstgericht en flexibel: aansluitpunten zijn zo gemaakt, stopcontacten of UTP-aansluitingen aanbrengen is eenvoudig. Een gelijkspanningsnet erbij voor duurzame stroom via zonnepanelen of windmolens is geen probleem. De kabelgoot achter de plint biedt voldoende ruimte voor een veelvoud aan kabels. Nooit meer worstelen met kabels of aansluitingen. Vraag nu informatie aan.

Informatie aanvragen

Comfortplint: besparen vóór de bouw

U legt de basis met de door ons ontwikkelde voet van de muur. Dit is een speciale steen met uitsparing die dragende muren volledig ondersteunt. De installateur trekt zijn kabels door de uitsparing en daar overheen komt een speciale plint, waarin de aansluitpunten gemonteerd worden. Waarom Comfortplint:

  • Geen wandgoten of uitstekende stopcontacten op de wand
  • WCD’s en UTP-aansluitingen op elke gewenste plek
  • Aansluitingen te bepalen na de wandafwerking
  • Geschikt voor nieuwbouw en systeemwanden
  • Lagere kosten in vergelijking met traditioneel systeem en wandgoten

Bespreek deze toepassing al vóór de bouwplannen en neem Comfortplint mee in bouwtekeningen en bestekken. Met Comfortplint bespaart u kosten en vergroot u gebruiksgemak in woning of bedrijfspand. We vertellen u graag hoe.

Informatie aanvragen

Een sterke oplossing voor flexibele aansluitingen

Er hoeven geen leidingen in de muur gefreesd te worden, die muren verzwakken. Na afwerking is alleen de plint met ICT-aansluitpunten en wandcontactdozen op de plint zichtbaar.

  • De plint is demontabel; voor makkelijke toegang tot het bouwkundig kanaal met de kabels
  • De plint blijft verticaal en horizontaal goed op zijn plaats door speciale clips
  • Een rubber strip onder de plint voorkomt vervelend contactgeluid
  • Comfortplint is er in zeer veel uitvoeringen en kleuren, ook speciaal op maat
  • Comfortplint is geschikt voor aansluitingen op een gelijkspanningsnet, denk aan stroom opgewekt door zonnepanelen en windmolens

Laat u informeren over de mogelijkheden en ontdek hoe makkelijk de Comfortplint in iedere situatie in te passen is.

Informatie aanvragen

Bouwkundig kanaal geschikt voor alle wanden

Dit volledig gecertificeerde bouwkundige kanaal is geschikt voor dragende en niet-dragende metselwanden en systeemwanden. Ieder type steen metselt u er op. Ook bij verbouwingen is de Comfortplint uitstekend te gebruiken. De Comfortplint is geschikt voor zowel woning- als utiliteitsbouw.

Compleet installatiewerk

De elektrische installatie van de Comfortplint is een stekerbaar systeem, waarmee de gebruiker in de eindfase van de bouw kan bepalen waar de aansluitingen komen. Ook na de bouw bepalen of aanpassen is mogelijk. Wij leveren de materialen tegen een concurrerende prijs aan installateurs.

Wilt u al uw installatiewerk in een hand houden? Dan verzorgen wij dit graag compleet, inclusief eventuele domotica of andere toepassingen in uw woningbouw- of utiliteitsbouwproject.

Informatie aanvragen